Una manera diferent per descobrir el nostre entorn natural

  93 867 00 26 / 630 87 59 07

montsenyenviu@obaga.cat

Cursos i Tallers

CursEA_foto3R

1. EDUCADOR AMBIENTAL. Curs. T’interessa el món de l’educació ambiental i vols ampliar-ne els teus coneixements?. L’objectiu és aprendre aquelles eines pràctiques més utilitzades. Especialització del curs de monitor de lliure en el camp de l’educació ambiental. (veure Catàleg curs) (veure Fitxa tècnica)

 

2. IDENTIFICACIÓ DE FLORA. Curs. T’agradaria reconèixer les plantes que veus? VRanunculus sperguliflorus IVas coix a l’hora de preparar la ratafia o d’utilitzar herbes remeieres? Vols saber llegir la informació que les plantes et donen sobre el medi? De la mà d’en Cèsar Gutiérrez, us proposem una formació eminentment pràctica, a partir de la qual obtindreu els coneixements per a identificar les plantes del nostre entorn. (veure Cartell)

 

3. PLANTES MEDICINALS. Taller. El nostre entorn ens amaga una OLYMPUS DIGITAL CAMERAgran diversitat de plantes, amb propietats medicinals, curatives i altres usos. Ens endinsarem en el món de l’etnobotànica, aprendrem a identificar algunes plantes i descobrirem aquells remeis tradicionalment més usats. (veure Catàleg) (veure Fitxa tècnica)

 

 

 

4. ELABORACIÓ DE RATAFIA. Taller. Pels curs_Ratafiavolts de Sant Joan molts balcons i terrats s’omplen de recipients amb un beuratge fosc i misteriós: la Ratafia. Amb aquest taller aprendrem a identificar i conèixer algunes de les plantes tradicionalment més usades i el seu procés d’elaboració. (veure Catàleg) (veure Fitxa tècnica)

 

 

Amanita muscaria

5. BOLETS DELS NOSTRES BOSCOS. Taller. Arriba la tardor i els boscos del país s’omplen de boletaires. El taller pretén aprendre a identificar i conèixer els principals bolets i practicar diferents mètodes d’elaboració i conserva. (veure Fitxa tècnica)

 
 

6. PUNTS DE LLIBRE I DECORACIÓ. Taller. Mitjançant la tècnica de l’assecatge de plantes i flors del nostre entorn, decorarem punts de llibre  o altres objectes fets a partir de la reutilització de materials casolans. (veure Catàleg)

CIMG1210

7. CONSTRUCCIÓ DE CAIXES NIU. Taller. Construcció de menjadores i caixes niu per a ocells a partir de la reutilització de materials. Ens endinsarem el món de les aus i prendrem consciència del seu paper clau en el medi que ens envolta. (veure Catàleg)

 

 

* No us perdeu també els TALLERS A L’AULA